Marie Verhulst wil wat opklaren over relatie met Jef na afwezigheid in 'De Verhulstjes'
COS

Sarah Puttemans zullen we niet te zien krijgen in het volgende seizoen van 'De Verhulstjes'. De vriendin van Viktor Verhulst volgt het voorbeeld van Jef Oomen, de vriend van Marie Verhulst, niet.

Met de vriend van Marie Verhulst maakten we al in het eerste seizoen van 'De Verhulstjes' kennis. De opnames vielen midden in de coronalockdown. Daardoor hadden Marie en Jef een stuk meer vrije tijd die ze samen konden spenderen.

Marie wou niet dat Jef bepaalde momenten zou missen door opnames, maar de beslissing om al dan niet in 'De Verhulstjes' te verschijnen, lag volledig bij hem. In het laatste seizoen was Jef wel een stuk minder te zien. Dat zorgt voor opvallende berichten in Maries inbox.

"Ik krijg regelmatig de vraag of het uit is tussen ons", zegt Marie in Dag Allemaal. Dat is niet het geval. De reden van Jefs 'afwezigheid' in het afgelopen seizoen? Zijn job. "Sinds corona voorbij is, heeft hij het heel druk", legt Marie uit.

"Ik vind die vragen en speculaties over onze relatie vermoeiend, maar ik snap het wel. Je wordt een beetje publiek bezit als je reality maakt", aldus Marie Verhulst in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.