Kijkers van 'Big Brother' fronsen de wenkbrauwen: "Wat doet zij overal bij???"
LHX
Kijkers van 'Big Brother' fronsen de wenkbrauwen: "Wat doet zij overal bij???"
Foto: GoPlay

De eerste deelnemer die dit jaar het 'Big Brother'-huis moest verlaten, was Judy. Voor haar was het avontuur véél te kort.

Judy mag dan al meer dan twee maanden uit het huis zijn, ze duikt nog steeds op in het 'Big Brother'-wereldje. Hoewel ze maar een week doorbracht met de andere bewoners, heeft ze nog steeds veel contact met hen.

Zo was op haar Instagrampagina te zien dat ze samen met Chelsea uit eten ging, net na diens exit uit het programma. Ook toen Chelsea te gast was in 'No Biggie' vergezelde Judy haar.

Deze week was Judy, net als Chayron en Ias, ook van de partij tijdens de 'No Biggie'-opnames met Ali. De foto die ze daarvan deelt, lokt heel wat reacties uit. "Gezellig", klinkt het onder meer op sociale media. "Vier topmensen."

Toch zijn er ook heel wat kijkers die de wenkbrauwen fronsen bij het zien van de foto. "Wat doet die Judy overal bij??? Ze heeft amper 1 weekje in het huis gezeten", wordt er gereageerd. "Die vrouw wil er zo graag bij horen." "Die wil haar 2 minutes of fame nog pakken."

Er zijn ook enkelen die haar verdedigen. "Ze heeft in het huis gezeten. Of dat nu één week is of tien weken, dat maakt niet uit", klinkt het. "Een week in het huis is een beleving van een maand buiten het huis. Ze hebben allemaal een weg afgelegd om erin te geraken. Dus het is vanzelfsprekend dat ze nadien de huisgenoten willen terugzien.

https://www.instagram.com/p/CqDpHeVNtup/?utm_source=ig_web_copy_link

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.