Kat Kerkhofs schrikt door eerste woord van zoontje Ciro: "We zijn er duidelijk niet goed in"
COS
Kat Kerkhofs schrikt door eerste woord van zoontje Ciro: "We zijn er duidelijk niet goed in"
Foto: Instagram @katkerkhofs

Kat Kerkhofs was woensdag te gast bij de quiz 'De dag van vandaag' van Bart Cannaerts en sidekick Fien Germijns. Ze vormde een quizteam met Cath Luyten en Philippe Geubels.

"Mijn dag is goed begonnen, want ik kom rechtstreeks van Istanbul en deze ochtend heb ik beseft dat mijn zoon van negen maanden zijn eerste woordje heeft gezegd", vertelde Kat Kerkhofs aan de start van 'De dag van vandaag'

"Die was al een paar dagen aan het doen, maar ik had niet door dat het intentioneel was, want baby's brabbelen nogal veel. Maar zijn eerste woord is dus 'nee'", verklapt Kat. En dus niet 'mama', waar elke moeder toch op hoopt.

"Da's het gênante. Al mijn vriendinnen hun baby's zeggen 'mama' en bij mij is het eerste woord 'nee'. Dus als ik nu iets wil doen, is het 'nee, nee, nee, nee, nee'. Als ik groenten wil geven, als ik hem wil omkleden. Heel de tijd 'nee'."

Van wie Ciro het heeft, dat vraagt ook Kat zich af. "Baby's zijn toch een spiegel van jezelf, hè. Dus dat wil zeggen dat wij heel vaak 'nee' zeggen. Ken je 'gentle parenting', dat je geen 'nee' mag zeggen? Daar zijn we duidelijk niet goed in."

Meer nieuws

Meer nieuws

.