Jeroom grijpt iedereen naar de keel na verlies van broer Boris: "Wauw, word er stil van"
COS
Jeroom grijpt iedereen naar de keel na verlies van broer Boris: "Wauw, word er stil van"
Foto: Instagram @elodie_ouedraogo

Nadat Elodie Ouédraogo de oceaan overstak in 'Over de oceaan' gaat ook partner Jeroom binnenkort op roadtrip. Dat doet hij met een aangrijpende reden.

In 'Boris' maakt Jeroom samen met zijn twee goede vrienden Jonas Geirnaert en Bockie De Repper een roadtrip door Canada, in een iets te grote camper en gewapend met een Lonely Planet uit 1997. Het doel van de reis: naar het mooiste plekje van Canada trekken om daar de as van Jerooms broer Boris uit te strooien.

Toen Jeroom een tiener was, werd er kanker vastgesteld bij zijn grote broer Boris. Boris nam zich voor om eens hij genezen was een reis door Canada te maken, maar het lot besliste daar anders over. 25 jaar later wil Jeroom zijn broer eren door die reis alsnog te maken.

We krijgen alvast een trailer te zien. Daarin vraagt Jeroom aan zijn moeder of ze het oké vindt dat hij Boris in Canada achterlaat. De beelden maken al heel wat emoties los. "Wauw, word er stil van", klinkt het. "Jeroom zijn gevoelige kant, het raakt mij nu al."

"Dit zal zonder twijfel het programma van het jaar zijn, heb al een stukje mogen zien. Echt machtig. Respect buddy", reageert Dominique Persoone. "Wat een mooi verhaal en bijzondere manier om een speciaal iemand zo'n laatste dienst te bewijzen."

https://www.instagram.com/reel/Cpu7uv2qXjg/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.