Big Brother Chiara vertelt eindelijk openhartig over de reden van haar vertrek uit 'Big Brother'
COS
Chiara vertelt eindelijk openhartig over de reden van haar vertrek uit 'Big Brother'
Foto: GoPlay

Enkele weken geleden werden we verrast door het plotse vertrek van Chiara uit het 'Big Brother'-huis. Er werd gesproken over privéomstandigheden.

Chiara hield de boot enkele weken af, maar wil nu dan toch vertellen wat haar vertrek bij 'Big Brother' veroorzaakt heeft. Dat doet ze met een aangrijpende foto en pakkende boodschap op Instagram Stories.

"Lieve iedereen, heel veel betrokkenheid en vraag naar mij en mijn vertrek. So once and for all... Een week nadat ik het huis inging, is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar, maar strijders blijven positief."

"Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik dan ook ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn. 'Big Brother' is een prachtig avontuur en ik heb er genoeg over te zeggen, maar mijn focus ligt nu bij dingen die er écht toe doen in het leven: familie."

De tijd die ze nu over heeft, wil ze niet besteden aan interviews. Chiara wil zich ook distantiëren van alle online negativiteit. "Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb", zegt ze. We wensen Chiara en haar familie veel sterkte toe!

Meer nieuws

Meer nieuws

.