'Big Brother'-bewoner heeft voor veel kijkers plots afgedaan: "Masker is afgevallen"

door: COS
Finaleweek - 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

De eindmeet van 'Big Brother' is in zicht. Maandag moest Lindsey het huis verlaten en ook donderdag valt nog een van de overgebleven vier kandidaten af.

Bart, Jason, Jolien en Charlotte zijn nog steeds in de running voor de 'Big Brother'-hoofdprijs. Fans kunnen volop hun stem uitbrengen voor hun favoriet. Topfavoriet Bart zal het met een paar stemmen minder moeten doen, want de militair heeft fans deze week wat teleurgesteld.

"Bart was lang mijn favoriet, maar als je sterke principes hebt, dan hoor je daar niet steeds mee uit te pakken", klinkt het op Twitter. "Bart daalt meer en meer. Een man die mensen gebruikt en misbruikt voor zijn gewin. Roddelkoning geworden. Weg zijn de principes", klinkt het nog.

"Ik vind Bart niet zo leuk doen deze week, beetje rare opmerkingen naar Jason maken enz", merkt iemand op. "Meneertje staat in de finale, heeft Jason niet meer nodig", stelt een kijker vast. "Hij wil en moet winnen, daarom doet hij zo. Maar mijn stem krijgt hij niet, zijn masker is afgevallen."

"De eindstreep is in zicht en Bart verandert compleet. Praat nu ineens slecht over bewoners, denkt dat hij daarmee stemmen kan winnen. Helaas, hij heeft voor mij afgedaan, zijn masker is afgevallen", zegt nog een kijker. "Bart daalt bij mij per uur nog verder naar beneden."