Zita Wauters doet emotionele oproep: "Ik zou het echt heel verschrikkelijk vinden"
COS
Zita Wauters doet emotionele oproep: "Ik zou het echt heel verschrikkelijk vinden"
Foto: Instagram @zitawauters

Zita Wauters is een grote dierenvriend. Een verhaal dat haar ter ore gekomen is, heeft haar enorm geraakt. Op Instagram doet ze een oproep.

"Ik maak normaal nooit praatstories, maar voor dit verhaal wil ik het toch wel even doen", begint Zita Wauters haar verhaal op Instagram Stories. "Ik kreeg namelijk een bericht over een hond die zijn baasje heeft moeten afgeven. Het baasje is jammer genoeg overleden." 

"Ze vinden geen opvang voor die hond. Die heeft gewoon geen thuis. Hij heeft wel mensen die voor hem zorgen, maar ze kunnen dat ook niet blijven doen", legt ze uit.

Biertly is twaalf jaar, "echt superlief" en kindvriendelijk. "We zoeken gewoon iemand die hem kan opvangen, die voor hem een nieuw baasje kan zijn en hem nog een mooi leven kan geven", klinkt het bij Zita.

"Als ze niemand vinden, gaat die hond moeten worden ingeslapen en dat zou ik gewoon echt heel verschrikkelijk vinden", aldus Zita. "Ik heb zelf al drie honden, dus bij ons kan hij er niet meer bij. Maar mocht je iemand kennen: deel het alsjeblieft."

Meer nieuws

Meer nieuws

.