Sarah De Bie deelt prachtige foto's van haar gezin en wil nog wat kwijt aan Wout van Aert
COS
Sarah De Bie deelt prachtige foto's van haar gezin en wil nog wat kwijt aan Wout van Aert
Foto: Photonews

Wout van Aert is terug in België na drie weken in Frankrijk. Hij zette er een prachtprestatie neer in de Tour de France.

Wout van Aert deed afgelopen zondag wat een Belg hem in geen jaren voordeed: de Kempense wielrenner mocht de groene trui in ontvangst nemen in de Ronde van Frankrijk. Tom Boonen deed dat in 2007 voor het laatst.

Wout kon aan elke finish in Frankrijk rekenen op de steun van de twee belangrijkste mensen in zijn leven: echtgenote Sarah De Bie en zoontje Georges, die intussen al anderhalf is.

Op Instagram deelt Sarah een reeks prachtige foto's van haar gezin op de slotdag in de Tour. "Meer dan trots", laat ze weten. En terecht natuurlijk.

"Chapeau voor Wout maar ook voor jou Sarah! 't Is waarschijnlijk ook niet altijd gemakkelijk om het vaak alleen te moeten doen... Dus een dikke pluim voor jou ook", klinkt het in de reacties. 

"Jij maakt deel uit van deze succesformule, zonder jouw steun en organisatie zou dit voor Wout niet zo evident zijn. Jullie zijn een fantastisch team! Chapeau", laat nog iemand weten. "Topvrouw achter een sterke man!"

https://www.instagram.com/p/CggYaJyNMIV/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.