Michael R. Roskam doet verrassende onthulling over huwelijk met Eline De Munck
COS
Michael R. Roskam doet verrassende onthulling over huwelijk met Eline De Munck
Foto: instagram @elinedemunck

Aan het begin van het jaar verraste Eline De Munck haar volgers met groot nieuws. Op 9 januari vierde ze haar eerste huwelijksverjaardag met regisseur Michaël R. Roskam.

Eline De Munck en Michaël R. Roskam bevinden zich momenteel in Amerika. De Apple TV+-reeks 'Black Bird' is er in première gegaan. Voor die reeks verbleef Michael een half jaar in New Orleans in de Verenigde Staten.

Het was eigenlijk daarom dat Eline en Michaël in het huwelijksbootje stapten. "Voor Eline was in de coronaperiode moeilijk om het land in te geraken, dat is meteen de reden waarom we zo halsoverkop en in 't geheim getrouwd zijn", zegt de regisseur in Het Belang van Limburg.

"Toen ik haar vertelde dat ze alleen als mijn echtgenote Amerika binnen mocht, keken we mekaar aan en verscheen er een brede glimlach op onze gezichten. 'Schei uit!', ze Eline, maar dan in 't Antwerps. Meteen gevolgd door: 'Zullen we?'" En zo geschiedde.

Eline en Michael trouwden in het Ardense dorpje waar de regisseur woonde met zijn zoon als enige getuige. "Ons huwelijk had dus praktische redenen, maar tegelijk wilden we ook echt trouwden. Ooit komt er nog wel eens een huwelijk met alles erop en eraan", besluit Michaël in de krant.

https://www.instagram.com/p/CfdrAs_M-6y/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.