Margriet Hermans teleurgesteld: "Dat ik die kans nooit heb gegrepen, vind ik spijtig"
COS
Margriet Hermans teleurgesteld: "Dat ik die kans nooit heb gegrepen, vind ik spijtig"
Foto: Play4

Margriet Hermans heeft al van verschillende carrières mogen proeven. Sinds haar deelname aan 'Liefde Voor Muziek' focust ze zich weer meer op muziek. 

Margriet Hermans werd bekend als zangeres, maar werd daarna ook actief in de politiek en was (en is) een graag gezien gezicht op televisie. Margriet beseft nu, op haar 68ste, wel dat ze wat kansen heeft laten liggen.

"Ik had een eigen productiehuis moeten beginnen in plaats van bij de VRT te blijven", zegt Margriet in Het Laatste Nieuws. "Maar ik had dat toen niet door, ik was naïef." Met de ervaring die ze had, zou het haar naar eigen zeggen gelukt zijn.

Alleen was er niet genoeg motivatie op dat moment. "Gedane zaken nemen geen keer. Maar dat er een kans weggegaan is die ik nooit gegrepen heb, vind ik wel spijtig", geeft Margriet toe. Er nu nog mee beginnen, dat ziet Margriet niet zitten. 

Met een jonger iemand onder haar vleugels zou ze het wel nog durven om tv-producties te gaan maken. "Want als ik zie wat er allemaal aan bullshit passeert op tv... Waar halen ze die toch van tevoorschijn? Maar heb ik zin om dat te doen? Dat weet ik niet", aldus Margriet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.