Herman Brusselmans over komst eerste kindje met Lena: "Heb ik soms wat moeite mee"
COS
Herman Brusselmans over komst eerste kindje met Lena: "Heb ik soms wat moeite mee"
Foto: Photonews

Herman Brusselmans maakte vorige maand heugelijk nieuws bekend. De auteur en zijn vriendin Lena verwachten een eerste kindje samen.

Herman Brusselmans (64) en zijn Amsterdamse vriendin Lena (30) vormen al sinds 2016 een koppel. Zowel voor Herman als voor Lena wordt het een eerste kindje.

Het koppel maakte er in het verleden geen geheim van dat een kindje welkom zou zijn. Lena maakte al snel duidelijk aan haar partner dat haar kinderwens groot was. Intussen is Lena al zo'n twee maanden zwanger.

Volgens Herman vindt Lena het een "beetje eng" om in verwachting te zijn. "Maar ik ben er gewoon blij mee", zegt Herman in Humo. "Ik heb soms nog wat moeite om me mezelf als papa voor te stellen, al denk ik langs de andere krant: het zal wel loslopen."

"Ik heb de tijd en de gelegenheid om dat kind te verzorgen, wat trouwens wel zo handig is, want Lena is niet het type om die taak voor de volle 100 procent op zich te nemen. Dus dat wordt, voor het eerst in mijn lange leven, vuile pampers verversen", aldus Herman Brusselmans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.