Ella Leyers trekt haar conclusie: “Het was heel vreselijk”
PMN
Ella Leyers trekt haar conclusie: “Het was heel vreselijk”
Foto: De Slimste Mens Ter Wereld

Ella Leyers maakte indruk tijdens haar deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Ze is blij dat 2020 achter de rug is.

Van de leden van de Britse koninklijke familie wordt verwacht dat ze Kerstmis doorbrengen in Sandringham, de residentie van Queen Elizabeth in Norfolk. Ook prins Harry is normaal altijd van de partij. Hij mistte gedurende zijn hele leven enkel in 2012 het kerstfeest. Hij was toen op legermissie in Afghanistan. Maar nu zouden hij en Meghan Markle er voor hebben gekozen om een editie over te slaan.

Volgens bronnen binnen de paleismuren zouden ze ofwel Kerstmis vieren in hun huis in Windsor, ofwel naar de VS trekken om bij Meghans moeder Doria Ragland te zijn en zo “hun batterijen weer op te laden”. Na zondag beginnen ze sowieso aan een zes weken durende vakantie waarbij ze onder andere Thanksgiving zullen doorbrengen bij Doria.

Queen Elizabeth zou naar verluidt niet al te blij zijn met dat nieuws. “De Queen is er misschien wat door gekwetst, maar ze is veel te gracieus om daar maar iets van te laten blijken”, zegt royaltywatcher Ingrid Seward in The Sun. “Ik vind het triest dat ze ervoor kiezen om deze familiebijeenkomst over te slaan. Maar de kerstperiode in Sandringham kan inderdaad best druk zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.