Ella Leyers samen met Ben Segers en Bill Barberis in avontuurlijke nieuwe film
COS
Ella Leyers samen met Ben Segers en Bill Barberis in avontuurlijke nieuwe film
Foto: Wannes Nimmegeers - Kaat Van Hauwe

Op 27 juli brengt Warner Bros. Pictures de avontuurlijke animatiefilm 'DC Club van Super-Pets' uit in de bioscoop. In de Vlaamse versie spraken Ben Segers en Bill Barberis de hoofdrollen in.

In 'DC Club van Super-Pets' worden Superman en de rest van de Justice League ontvoerd. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal Krypto de superhelden moeten redden.

Bill Barberis vertolkt de rol van Super-Hond Krypto, die er prat op gaat Supermans supersterke beste vriend te zijn. Ben Segers kruipt dan weer in de huid van Ace, een sarcastische asielhond en leider van een groepje asieldieren.

Daarnaast horen we Ella Leyers als de stem van de kwaadaardige cavia Lulu. Jennifer Heylen leent haar stem aan PB, een behoeftig en schattig varken. En Geert Van Rampelberg spreekt de stem in van Superman. 

Ben Segers spreekt niet alleen de stem van Ace in, maar nam de regie ook voor zijn rekening. Ook Slongs, Katrien De Becker en TikTokker Timon Verbeeck spraken stemmetjes in. We horen ze vanaf 27 juli in de bioscoop.

Meer nieuws

Meer nieuws

.