Conner Rousseau zwaar onder vuur na bijzonder nieuws: "Schaamteloos"
COS
Conner Rousseau zwaar onder vuur na bijzonder nieuws: "Schaamteloos"
Foto: Photonews

Het derde seizoen van 'The Masked Singer' is volop aan de gang. VTM organiseert dit jaar weer iets groots voor de fans.

Vorig jaar konden fans van 'The Masked Singer' de finale in de bioscoop beleven, in het bijzijn van de finalisten en andere figuren uit het programma. Deze keer zullen er op 15 april twee 'The Masked Singer'-concerten plaatsvinden in het Sportpaleis.

Ook Conner Rousseau zal er nog een laatste keer in het pak van Konijn kruipen. "Ze hebben het mij maar één keer moeten vragen", vertelde de Vooruit-voorzitter bij Qmusic. "Het is een once in a lifetime opportunity, dus ik dacht: de laatste keer reunited met mijn pak, why not?"

Het nieuws over Conners deelname kan online niet uitsluitend enthousiast onthaald. Heel wat mensen vinden het niet kunnen dat hij weer in het pak kruipt. "Vooral niet meer uit dat pak komen en in de showbizz gaan", stelt iemand voor. "Een reden om niet naar het Sportpaleis te gaan."

"Moet onnozel doen om stemmen te halen om boven de kiesdrempel te blijven", lezen we. "Een regeringscrisis aan de gang, maar hij gaat wat voor konijn spelen... Schaamteloos", klinkt het nog. "Heb mijn tickets al, maar ik denk dat ik tijdens zijn optreden eens naar de wc zal moeten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.