Conner Rousseau erg verrast door reactie van Natalia na finale van ‘The Masked Singer’
WVDS
Conner Rousseau erg verrast door reactie van Natalia na finale van ‘The Masked Singer’
Foto: VTM

Conner Rousseau was na de finale overweldigd door de vele reacties die hij kreeg. Het overgrote deel van die reacties waren positief. Konijn kon week na week de kijkers entertainen.

“Ik heb heel veel leuke berichten binnen gekregen. De leukste reactie kwam toch wel van Natalia. Ze deed alsof het een auditie was voor ‘The Voice’. Ze schreef: Je hebt de stem, je hebt de persoonlijkheid je hebt de moves, ik wil jou in mijn team”, lacht Conner Rousseau wanneer we polsen naar de reacties die hij kreeg na de finale van ‘The Masked Singer’. 

Vanuit de politieke hoek kwamen er wel wat negatieve geluiden. “‘The Masked Singer’ heeft niets te maken met politiek. Iedereen heeft naast zijn job nog wel andere dingen nodig in zijn leven. Een politicus die alleen maar met zijn job bezig is, wordt wereldvreemd en weet niet meer waarmee hij bezig is”, aldus Conner.

“Er is geen enkel politiek statement gevallen en er is nooit over politiek gesproken. Het is niet zo dat ik mensen overtuigd heb om vanaf nu voor Vooruit te stemmen. Ik ben ervan overtuigd dat mensen dat onderscheid zelf wel kunnen maken.”

“Mensen gaan hun Masked Singer-avond niet laten verpesten door politici die negatieve commentaar geven. Mensen genieten van het programma, dat bevestigen de immense kijkcijfers.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.