Dina Tersago krijgt heel wat reacties na eerlijke bekentenis: “Ik ben ervan geschrokken”
Dina Tersago krijgt heel wat reacties na eerlijke bekentenis: “Ik ben ervan geschrokken”
Foto: Photonews

Dina Tersago heeft vorige week eerlijk toegegeven dat het werken van thuis en tegelijk voor de kinderen zorgen, haar soms zwaar valt. Ze deelde een openhartig bericht op Instagram. “Dan voel ik mij gefaald als mama”, besloot ze.

Op deze eerlijke Instagrampost reageerden de volgers van Dina Tersago met veel opluchting en herkenning. “Zoveel reacties… ik ben ervan geschrokken”, vertelt Dina in Dag Allemaal. “Het is echt hartverwarmend voor mij. Ik denk dat veel mensen met hetzelfde worstelen. Het begint door te wegen. Niet alleen voor ouders trouwens. Het is voor iederéén een moeilijke weg.”

Toch delen mensen op de sociale media vooral momenten waarop ze zich te pletter amuseren met hun kinderen. “Ik doe dat ook, absoluut. Maar zonder in clichés te willen denken: ik heb toch wel twee hevige jongens, hoor. Ik heb er mijn handen aan vol. En ja, soms heb ik een slechte dag. Dan wil ik dat net zo goed delen, want het hoort er ook bij.”

Haar volgers appreciëren het dat Dina haar kwetsbaarheid durft te tonen. “Ja, ik merk ook dat veel mensen zich daaraan optrekken en zeggen: ‘Gij hebt het ook niet altijd perfect voor elkaar’. We hebben het nu allemaal lastig, en dat moet gezegd kunnen worden”, besluit Dina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zalige chill-momentjes in de zetel. Even ademhalen☺️⠀ ⠀ Want in alle eerlijkheid, hoe langer dit duurt,hoe meer stress ik ervaar. Jullie ook?⠀ ⠀ Ik heb het gevoel alles maar half te kunnen doen. Half en half werken, half en half voor de kindjes zorgen. Snel wat mails of telefoontjes doen, terwijl zij aan mijn mouw trekken. Soms spelen ze heel flink samen en hebben we het zalig, maar soms zijn ze onhandelbaar, lopen ze de muren op, maken ruzie voor het minste, roepen, tieren, brullen... en dan voel ik me gefaald als mama.😔⠀ ⠀ Het is zo belangrijk dat we allemaal volhouden! Maar ik wilde dit toch ook even delen met jullie! 💛#hanginthere #blijfinuwkot

Een bericht gedeeld door Dina Tersago (@dina_tersago) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.