Evi Hanssen ligt er wakker van: “’Blijf in uw kot’ allemaal goed en wel, maar dit gebeurt nu achter gesloten deuren, dat moet enorm heftig zijn”

bron: Het Nieuwsblad Magazine
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Ook Evi Hanssen zit samen met haar kinderen en haar vriend Kurt in lockdown. Zowel bij Evi als bij haar vriend is al het werk weggevallen.

Evi Hanssen had normaal gezien op dit moment moeten schitteren in de musical Mamma Mia!, maar al de voorstellingen zijn weggevallen. Ook haar vriend Kurt, die decorontwerper is, zit werkloos thuis. “Met zeeën van tijd, zoals veel mensen. Maar ik wil daar absoluut niet over klagen. Ik woon mooi, heb een goede band met mijn kinderen en ik heb spaarcenten. We zullen dit wel doorstaan”, zegt Evi in Het Nieuwsblad Magazine.

Evi maakt zich wel zorgen om het lot van anderen. “Waar ik op dit moment écht aan moet denken, zijn de mensen die op een klein appartementje wonen zonder tuin, die hun inkomen zien wegvallen en geen spaarcenten hebben om deze periode te overbruggen. En ik denk al helemaal aan al die kinderen die het thuis níét goed hebben. Die school altijd hadden om te vluchten. Leef nu maar eens thuis, in onveiligheid, met je ouders. Dat moet enorm heftig zijn.”

“Blijf in uw kot, dat is allemaal goed en wel, maar voor die kinderen? Dat gebeurt nu allemaal achter gesloten deuren. Die gedachte houdt mij nu meer wakker dan wat er mij en mijn gezin zou kunnen overkomen. Echt, wij hebben totaal geen recht om te zeuren.”