Wendy Van Wanten doet opvallende uitspraak over haar Frans: “Daar klaagt hij altijd over”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten had de voorbije maanden meer tijd voor haar partner Frans. Het zit weer goed tussen hen, na een pauze eind 2018.

“We kwamen tot het besef dat we elkaar graag zien en niet zonder elkaar kunnen. Zelfs tijdens die pauze hebben we elkaar nooit echt gelost, we bleven hartjes naar elkaar sturen. Door onze dochter bleven we ook met elkaar verbonden. Er was gewoon een groot misverstand tussen ons en misschien speelde mijn menopauze ook wel een rol”, vertelt Wendy Van Wanten in Story.

“In juni zijn we veertien jaar samen, het is normaal dat dat gepaard gaat met ups en downs. We hebben al veel stormen doorstaan, maar blijven overeind. We zijn graag bij elkaar, ook letterlijk. Ik vind het heel belangrijk om me geborgen en veilig te voelen.”

In Gert Late Night zei Wendy dat vier dagen zonder seks best lang is voor haar. “Fysiek contact is de basis voor elke goede relatie. En ik kan je geruststellen: mijn libido zit nog steeds goed. Ik hoop alleen dat mijn menopauze snel voorbij is… en ook de penopauze van Frans, want hij klaagt voortdurend over rugpijn”, lacht Wendy.