Anuna De Wever zwaar onder vuur na beslissing: “What the fuck, dat is enorm schadelijk voor het milieu!”
Anuna De Wever zwaar onder vuur na beslissing: “What the fuck, dat is enorm schadelijk voor het milieu!”
Foto: Photonews

Kyra Gantois zit te blokken voor de examens. Het voormalige boegbeeld van Youth For Climate haalt op Twitter stevig uit naar ‘vakantieganger’ Anuna De Wever .

“Dus als ik het goed begrijp. Vertrekt Anuna naar de COP met een zeilboot, die eigenlijk enorm schadelijk is voor het milieu. Krijgt dan te horen dat de COP wordt verplaatst naar Madrid, heeft eigenlijk genoeg tijd om terug te keren, maar kiest ervoor om verder naar het Amazonewoud te gaan”, trekt Kyra Gantois van leer op Twitter.

“Om dan een week in het mooie Brazilië te verblijven. Om dan op vakantie naar Martinique te gaan om van daar eens te videochatten met de COP in Madrid om dan van daar naar Aruba te gaan, om dan midden januari (dat is pas binnen een maand) terug te komen met een cargoschip, dat ook allesbehalve goed is voor het milieu”, schrijft ze verbaasd.

Gantois verwijt Anuna zo de geloofwaardigheid van de hele organisatie in twijfel te trekken. “Ik weet het niet hé, maar ik zit hier rustig te studeren voor mijn examens, heb YFC opgegeven door het pestgedrag en al de stress die er bij kwam kijken en zij zit rustig de geloofwaardigheid van de organisatie waar ik mijn leven in gestoken heb in twijfel te trekken. Ik heb niks persoonlijk tegen Anuna, maar what the fuck?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.