Rodanya en Morgan uit ‘Temptation Island’ hebben schitterend nieuws te melden

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Na de opnames van ‘Temptation Island’ ontdekte Morgan dat zijn vriendin Rodanya hem had bedrogen met verleider Danicio. Hun relatie sneuvelde, maar vervolgens bleek Rodanya zwanger te zijn van Morgan. Hoewel Morgan aanvankelijk geen contact wilde met Rodanya en zijn ongeboren zoontje, is hij ondertussen bijgedraaid.

“De eerste vijf maanden van 2019 waren dráma, maar in de loop van mijn zwangerschap kwam er een positieve kentering”, vertelt Rodanya aan het Nederlandse blad Grazia. “Na mijn babyshower kwam Morgan weer in beeld. Hij stuurde een berichtje dat hij zich eroverheen had gezet en betrokken wilde zijn.”

“Zijn ommekeer heeft me verbaasd”, gaat Rodanya verder. “Als je me dit een half jaar geleden had gezegd, had ik het nóóit geloofd. Ik had überhaupt niet verwacht dat we nog door één deur konden, maar voor de kleine zijn we met elkaar in gesprek gegaan en dat heeft goed uitgepakt.”

“Morgan zal het kind erkennen, wat betekent dat hij rechten en plichten als vader heeft. Hij gaat er voor de volle honderd procent voor”, besluit ze. Rodanya is ondertussen zo’n zeven maanden zwanger.