Elise Roels deelt bericht op sociale media maar kan niet geloven wat er dan gebeurt: “Ik was gechoqueerd, en die mensen hebben kinderen hé!”

‘Thuis’-actrice Elise Roels noemt zichzelf een mensenmens, maar tegelijkertijd zijn het ook mensen die haar ongelukkig maken. In het weekblad Primo geeft ze daar een voorbeeld van.

“Ik ben echt een fan van Bart Somers. Hetgeen hij met Mechelen, als burgemeester, heeft gedaan is echt top”, begint Elise Roels. “Op het moment dat er sprake was dat hij Vlaams minister van Samenleven zou worden, postte ik een bericht waarin ik schreef dat ik hem zou missen maar dat ik hoopte dat hij in Vlaanderen hetzelfde zou kunnen verwezenlijken als in Mechelen.”

“De reacties van mensen daarop!”, zegt Elise vol afschuw. “Dat hij een moslimneuker was enzo. Ik was gechoqueerd. Al die zure mensen! Daar word ik zot van! En zij hebben kinderen hé, aan wie ze die boodschappen doorgeven. Ik krijg die kinderen bovendien ooit in mijn klas. Zorgwekkend. Racisme, dat maakt me ongelukkig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.