VTM

Sandra Bekkari krijgt schokkende dingen te horen: “Komt hard binnen, zeker van je dochter”

bron: Joe
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sandra Bekkari besliste om te stoppen met haar programma ‘Open Keuken’ op VTM. Ze wil zich toeleggen op andere projecten.

Sandra Bekkari krijgt de laatste tijd veel haatberichten via de sociale media. “Ik was dat niet gewoon, dat geef ik eerlijk toe”, vertelt ze bij radiozender Joe. “Als mensen een boek kopen of naar een lezing komen, zijn ze geïnteresseerd in je.” 

“Bij televisie val je de huiskamer binnen bij iedereen, ook bij mensen die er helemaal tegen zijn. Dat begrijp ik, iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt en mag zijn eigen mening hebben. Ik was het niet gewoon om bagger over me heen te krijgen via sociale media.”

“Een televisiekok die eruitziet als een anorexiapatiënt. Het is niet fijn. Het komt hard binnen. Je merkt dat het respect totaal verdwijnt als mensen achter hun computer zitten. Maar je leert daarmee omgaan. Ik ga niet in een hoekje kruipen. Het is niet de reden waarom ik gestopt ben, maar ik heb er wel moeten leren mee omgaan. Het is niet fijn als je dochter komt vertellen: mama, je moet eens zien wat ze over jou schrijven. Dat komt hard binnen, zeker van je dochter."