Familie-acteur die veel fans terug in de soap willen, gaat nu aan de slag bij Thuis

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Er is opnieuw een transfer in soapland, en dit keer een verrassende. Een acteur uit Familie maakt de overstap naar Thuis.

Kristof Verhassel (39) duikt binnenkort op in Thuis. Kristof speelde in Famile de rol van slechterik Stan. Hij verdween uit de reeks, al hoopten veel fans van Familie dat hij nog zou terugkeren.

Dat zal dus niet meer het geval zijn. In Thuis zal Kristof de rol van Jasper Berens spelen, de nieuwe boksleraar van Ann en Judith die snel in de smaak zal vallen bij àlle vrouwen van de boksclub. Dat meldt Het Nieuwsblad.

“Enkele jaren geleden kwam ik er vaak voor de opnames van Ketnetreeks GoGoGo. Nu bezet Thuis er zowat het hele studiocomplex. Het blijft fantastisch om te zien hoe je als nieuweling mee in een machine wordt gezogen en hoe je vanzelf in het verhaal en de groep achter de schermen komt", reageert Kristof op zijn transfer.

"Sinds maart draai ik mee bij de opnames als Jasper Berens, de boksleraar van Ann en Judith. Het is een kleine rol waar wel wat mogelijkheden zijn voor de toekomst. Ik ben benieuwd welke weg ik samen met hem kan afleggen.”