Prins Harry en Meghan Markle hebben belangrijk besluit over hun baby genomen die niet iedereen fijn gaat vinden

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is aftellen en uitkijken naar de bevalling van Meghan Markle. De verwachting is dat ze ten laatste aan het einde van deze maand zal bevallen.

Meghan Markle en prins Harry hebben ook een belangrijk besluit genomen. Zo zullen ze de baby niet meteen tonen aan het grote publiek. Ze willen dat moment in privé-sfeer beleven. Later tonen ze dan de baby wel aan de pers, meldt Het Laatste Nieuws.

Dat was bij Kate Middleton en prins William helemaal anders. Kate stond enkele uren na de bevalling al voor de lens van de persfotografen met de pasgeboren baby in haar hand.
(lees verder onder de foto)


Niet tevreden
Dat zijn taferelen die we dus niet te zien gaan krijgen bij Meghan en Harry. Al stellen de Britse journalisten zich wel de vraag wanneer ze de baby dan te zien gaan krijgen? Sommigen onder hen denken dat dit wel twee dagen kan duren. En ook het Britse volk is niet zo opgezet met de beslissing van Harry en Meghan. Zij willen niets liever dan de baby zo snel mogelijk te zien.

Meghan zal trouwens thuis bevallen. Zo treedt ze in de voetsporen van koningin Elizabeth. Die werd zelf thuis geboren en beviel van haar vier kinderen in Buckingham Palace en Clarence House