Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder weer heel close op Ibiza: "Het voelt vertrouwd en goed"
COS
Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder weer heel close op Ibiza: "Het voelt vertrouwd en goed"
Foto: Instagram @wesleysneijder

Opvallende beelden vanuit Ibiza de afgelopen weken: Yolanthe Cabau en ex Wesley Sneijder spenderen er samen hun vakantie. En ze hebben het duidelijk erg gezellig.

In 2019 gingen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder uit elkaar na overspel van de voormalige voetballer. De breuk kwam er niet geheel naar de zin van Wesley. Dat maakte hij de afgelopen jaren meermaals duidelijk.

Nu lijkt Wesleys hoop op een verzoening een stukje realistischer te worden. Op foto's die Privé deze week deelt, lijkt alles weer zoals vanouds. Wanneer Wesley door het weekblad wordt gevraagd naar de mogelijkheid tot een verzoening, klinkt hij heel gelukkig.

"Je weet wat ik er altijd over heb gezegd: er komt een dag dat we weer bij elkaar komen. Daar strijd ik al jaren voor. Dat is het belangrijkste doel in mijn leven", zegt Wesley in Privé.

Of dat moment nu aangebroken is, in Ibiza? "We hebben het enorm leuk. Ik kan er nog niet veel meer over zeggen. Het voelt vertrouwd en goed. Het is fijn om Xess Xava erbij te hebben. Je ziet hem genieten als papa en mama zoals nu met elkaar zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.