Na recente breuk: Marco Borsato en Leontine Ruiters opnieuw een koppel?
COS
Na recente breuk: Marco Borsato en Leontine Ruiters opnieuw een koppel?
Foto: Instagram @borsato

Leontine Ruiters moest onlangs een nieuwe relatiebreuk verwerken. Haar relatie met John Huiberts kwam al na enkele maanden tot een verrassend einde.

Leontine Ruiters verraste enkele maanden geleden toen ze haar prille relatie met John Huiberts bevestigde. Iedereen trok grote ogen toen ze zich amper een week later op Ibiza samen lieten fotograferen.

Intussen is Leontine jammer genoeg weer vrijgezel. Maar zal ze dat wel lang blijven? Het zou zomaar kunnen dat ze na de omzwerving weer in de armen van ex-man Marco Borsato belandt.

Hoewel de naam 'Borsato' besmet is door de beschuldigingen rond grensoverschrijdend gedrag, sluit Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds een nieuwe verzoening niet uit.

"Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan", citeert Mediacourant Evert in de podcast 'Strikt Privé'.

"Maar dan hangt het wel een beetje af van de afloop van die hele zaak die nu nog loopt tegen Marco en waar we binnen nu en een maand of twee wel duidelijkheid over hopen te krijgen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.