Na breuk met Nicol Kremers: Peter Gillis vertelt over 'nieuwe vrouw' in zijn leven
COS
Na breuk met Nicol Kremers: Peter Gillis vertelt over 'nieuwe vrouw' in zijn leven
Foto: Instagram @petergillisoostappen

Peter Gillis (60) en Nicol Kremers (32) zijn niet langer samen. Die geruchten deden al enkele maanden de ronde, maar werden recent bevestigd.

Peter Gillis benadrukte in een online statement dat hij en Nicol op een vriendschappelijke manier uit elkaar gingen. Dat bevestigt hij nogmaals aan RTL Boulevard. "We zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan, da's wel fijn. Als we elkaar nodig hebben, zullen we er zijn voor elkaar."

Dat Nicol het al een tijdje gezellig zou hebben met Mike, wisten we al. Maar deze week werd ook Peter in vrouwelijk gezelschap gespot. Er werden foto's gedeeld van de vakantieparkeigenaar die hand in hand loopt met een dame. Er werd zelfs gekust.

"Het was valentijn, dan mag je een vrouw ook kussen. Ik heb er misschien wel tien gekust", lacht Peter. "Ik vind het wel opmerkelijk dat je daar loopt in privésfeer en dat mensen allemaal foto's gaan maken. Ik ben er altijd open en eerlijk is. Zo gauw er iets is, dan meld ik het wel. Maar ik ben nog niet op zoek."

Momenteel is er van een nieuwe vriendin nog geen sprake. "Ik heb wel tien vriendinnen", lacht Peter. "Er zijn allerlei dames die klaar staan voor mij, die eten willen koken, die willen strijken en de was doen", aldus Peter Gillis bij RTL.

Meer nieuws

Meer nieuws

.