Montana Meiland hard aangepakt door zus Maxime Meiland: "Dat gaat bij mij een brug te ver"

door: COS
Maxime en Montana Meiland
Afbeelding bron: Instagram @montanameiland

Montana Meiland is het enige Meilandje dat (nog) geen autobiografie op de markt heeft. Ze lijkt ook geen ambities in die richting te hebben.

Montana Meiland komt ook in de autobiografieën van haar familieleden uitvoerig aan bod. Zus Maxime Meiland schetst niet zo'n fraai beeld over Montana. "Montana is ook erg, hoor. Toen wij 'Chateau Bijstand' maakten, is zij twee middagjes geweest en wilde zij ook betaald krijgen", citeert Weekend Maxime.

Montana wil volgens Maxime betaald worden voor elke aflevering, ook al zit ze er niet in. "Dat gaat bij mij dan gewoon een brug te ver. Had ze helemaal een officiële mail naar mijn moeder gestuurd met wat er allemaal was afgesproken. Zij is nog veel erger dan ik. Want als zij niet werkt, wil ze nog steeds geld."

Wat Montana ervan vindt? "Ik vind het allemaal prima, want iedereen heeft een mening. We krijgen zoveel naar ons hoofd geslingerd, ik trek me dat toch niet aan. Dat mijn zus dat op papier wil zitten, moet zij weten. Er blijft alleen weinig over voor mij om te vertellen", aldus Montana.