Moet Gordon zich zorgen maken over kersverse verloofde Gavin? Opvallende beelden duiken op
COS
Moet Gordon zich zorgen maken over kersverse verloofde Gavin? Opvallende beelden duiken op
Foto: Instagram @gordonheuckeroth

Gordon maakte afgelopen weekend fantastisch nieuws bekend. De entertainer, zanger en presentator is verloofd met Gavin Rozario.

Gordon stelde ons enkele maanden geleden voor aan de mysterieuze Gavin Rozario. Ze woonden een concert van Elton John bij. Na een relatie van tweeënhalve maand is Gavin nu op één knie gegaan voor Gordon. "Na jaren van alleen zijn is het vanaf nu dus samen met Gavin."

"Ik heb er lang op moeten wachten en van heel ver moeten halen maar het was het allemaal waard. Hij doet alle pijn uit het verleden vergeten en alle verwoede mislukte pogingen van mij verbleken bij de manier waarop hij mij laat zien en voelen hoe het echt moet zijn", aldus Gordon.

Maar moet Gordon zich zorgen maken over Gavin? Gordon kreeg in het verleden namelijk al met golddiggers te maken. De korte relatie doet bij sommigen ook enkele alarmbellen afgaan.

Bovendien zijn er volgens Mediacourant beelden opgedoken waarop Gavin poseert met een bordje waarop staat te lezen 'daddy hunter'. "Laten we hopen voor Gordon dat het real love is", aldus Yvonne Coldeweijer. Het is hem zeker gegund.

Meer nieuws

Meer nieuws

.