Borstvergroting Milou uit 'Tempation Island' gaat helemaal mis: "Vind het verschrikkelijk"
COS
Borstvergroting Milou uit 'Tempation Island' gaat helemaal mis: "Vind het verschrikkelijk"
Foto: Play5

Milou Van Agtmael kennen we van haar deelname aan 'Temptation Island' in 2019. Milou en haar toenmalige vriend Heikki Geens zijn intussen geen koppel meer.

Milou kreeg er na haar deelname aan 'Temptation Island' duizenden volgers bij. Die kregen deze week een foto van Milou in bikini te zien. Al viel er wel meteen wat op: de grootte van haar borsten. "Zo zonde dit", reageert een volger.

Verrassend genoeg geeft Milou de volger gelijk: "Ja, echt triest dit." Het was namelijk nooit de bedoeling dat haar borsten zo groot zouden zijn. "Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben", merkt ze op.

Nadat Milou steken kreeg en knobbels voelde, kreeg ze te horen dat er een lek zat in een van haar borstprotheses. Die moest dus gewisseld worden. "Ik vroeg om iets groter, dus 100/200cc extra... maar ik werd wakker met 400cc extra."

"Niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk", zegt Milou, die nu aan 825cc zit. "Maar laat me binnenkort opnieuw opereren door een andere arts." Ze kon een vergoeding krijgen, maar ze wil natuurlijk niet meer naar de oorspronkelijke kliniek. "Dus alles zal voor eigen rekening zijn", aldus Milou.

https://www.instagram.com/p/CfZDBRMt7OE/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.