Familie Karen Damen kritisch voor makers van 'Familie': "Die keuze is wel een beetje raar"
COS
Karen Damen kritisch voor makers van 'Familie': "Die keuze is wel een beetje raar"
Foto: VTM

Bij 'Familie' staan heel wat veranderingen op til. Na Gunther Levi en Martine Jonckheere kregen ook Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck hun ontslag.

De beslissing is ook bij de andere 'Familie'-acteurs hard aangekomen. Zo uitte Annie Geeraerts eerder al haar ongenoegen over het ontslag van haar collega's.

Ook voor Karen Damen, die sinds 2020 in de huid van Vanessa kruipt, was het even slikken. "Ik had zoiets van: nee, nee, nee. Niet Ludo en Hilde, dat wil ik niet. Omdat ik daar dikwijls scènes mee heb en ik zie die mensen doodgraag", zegt Karen aan HLN Showbits.

Hoewel ze met Gunther Levi niet vaak scènes deelt, ziet ze ook hem niet graag vertrekken. "Ik snap wel dat ze willen 'verjongen'. Maar het is wel een beetje raar natuurlijk dat hét personage, een van de enige overblijvende Van den Bossches er dan uit zou gaan."

"Maar goed, ze zullen daar wel hun redenen voor hebben", besluit Karen. Over haar eigen verhaallijn maakt ze zich overigens niet meteen zorgen. "Dat zie ik allemaal wel, wat ze nog allemaal van plannen hebben met Vanessa."

Meer nieuws

Meer nieuws

.