Familie 'Familie'-kijkers zijn er nu al van overtuigd: 'Dit personage zal terugkeren'
COS
'Familie'-kijkers zijn er nu al van overtuigd: 'Dit personage zal terugkeren'
Foto: VTM

De afgelopen jaren was het een komen en gaan in 'Familie'. Van veel personages hopen kijkers dat ze ooit nog zullen terugkeren.

Veel mensen willen graag dat Jasmijn Van Hoof haar rol van Stefanie weer oppikt, maar er is nog een actrice die van veel 'Familie'-kijkers mag terugkeren: Amélie, gespeeld door Erika Van Tielen.

"Wie wil ook dat Amélie weer in 'Familie' komt? Dan kan ze voor Lars opkomen", klinkt het op een fanforum. "Ik wil dat! Amélie was zo'n tof personage, ik wil haar terug", reageert iemand. "Dat zou inderdaad leuk zijn."

"Jammer dat Améllie uit de serie verdwenen is, ik vond haar een leuke verschijning. Hopelijk komt ze nog eens terug", zegt nog iemand. "Dat zou nu eens de max zijn", zegt nog iemand. "Puur omdat er terug meer Van den Bossches mogen inkomen, zeg ik ja!"

Enkele kijkers lijken er zelfs van overtuigd dat een terugkeer van Amélie geen kwestie is van 'of' het zal gebeuren, maar eerder 'wanneer'. "Ze komt wel terug!", klinkt het. "Ze zal terugkomen om Lars te steunen", zegt nog een fan. We kunnen alleen maar afwachten!

Meer nieuws

Meer nieuws

.