'Zomerhit' ontvangt jonge talenten: 'Zij brengen eigen versie van monsterhit Marco Borsato'
COS

'Zomerhit' strijkt deze week neer in Bredene. De derde en vierde show van het muziekprogramma zullen er ingeblikt worden.

Net als in de vorige shows zullen we vier van de 'Zomerhit'-genomineerden aan het werk zien. Dat zijn tijdens show 4 Cleymans & Van Geel met 'Olivia', Milow met 'How love works', Olivia & Paul Sinha met 'Elektriciteit' en Willy Sommers met 'Poster boy'.

Fenomeen CAMILLE bracht haar nieuwste hit 'Geen Tranen Meer Over' net te laat uit om nog in aanmerking te komen voor een nominatie, maar de zangeres belooft Bredene op z'n kop te zetten met haar performance.

Ook Pauline, de winnares van 'Regi Academy' is van de partij. Deze keer zonder Regi Penxten, maar met '#LikeMe'-ster Francesco Schuster. Ze brengen samen een eigen versie van 'Hoe het danst'.

Loredana horen we dan weer een eerbetoon brengen aan Rocco Granata met 'Marina'. De Kreuners zorgen voor nostalgie met 'Ik Wil je'. Ook Christoff en K.I.A. zijn van de partij. Met Keen'V is er ook weer een buitenlandse artiest bij. Hij brengt zijn aanstekelijke sfeermaker 'Outété'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.