Stephanie Planckaert deelt bijzonder familiemoment: "Het was héérlijk!"
COS
Stephanie Planckaert deelt bijzonder familiemoment: "Het was héérlijk!"
Foto: Eén

Nu het schooljaar achter de rug is, is de familie Planckaert weer naar Frankrijk vertrokken. De verbouwingen aan het kasteel zijn nog lang niet voorbij.

De coronapandemie deed de verbouwingen van het kasteel vertraging oplopen. Wanneer 'Château Planckaert' open zal kunnen gaan voor het publiek, is ook voor de familie nog onduidelijk.

Toch zullen ze deze zomer op hun domein al gasten ontvangen. Ze zijn namelijk aan de slag met een 'glamping'-project. Vanaf 29 juli zal de familie gedurende een paar zomerweekends gasten over de vloer krijgen.

De glamping-tenten moesten natuurlijk wel eens uitgetest worden. En wie kan dat nu beter dan de Planckaert-vrouwen zelf? "Wat je zelf test, test je beter", schrijft Stephanie Planckaert bij enkele foto's op Instagram.

"Geslapen als roosjes en gelachen als madeliefjes. Wij deden van meisjes-escapade en het was héérlijk!", zegt ze. "Er zijn nog maar twee tenten vrij tijdens het eerste weekend (29/07-01/08), in augustus zijn er nog een aantal beschikbaarheden."

https://www.instagram.com/p/CftZrGsoIDF/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.