Slecht nieuws voor 'Eurosong'-fans: 'Deze twee topartiesten haken meteen af'
COS
Slecht nieuws voor 'Eurosong'-fans: 'Deze twee topartiesten haken meteen af'
Foto: Photonews

Na zes jaar van interne selectie brengt de VRT 'Eurosong' terug, de preselecties voor het Eurovisiesongfestival. Peter Van de Veire zal de muziekshow presenteren.

Details over 'Eurosong' zijn er nog niet; dat wordt momenteel allemaal uitgezocht bij de VRT. Wel is duidelijk dat de openbare omroep topartiesten wil strikken voor het muziekprogramma.

Twee topartiesten haken echter al meteen af. Zo zullen Pommelien Thijs én Camille Dhont ons land sowieso niet vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival in het Verenigd Koninkrijk. Dat weet Songfestival.be.

"Pommeliens plannen liggen al vast tot de zomer van 2023", zegt Lester Williams, de manager van Pommelien en rechterhand van Regi Penxten, aan Songfestival.be. "Pommelien gaat niet deelnemen aan 'Eurosong', maar er komt wel nog hele leuke muziek aan."

William Vaesen, de manager van CAMILLE, zegt dat het Eurovisiesongfestival te vroeg komt. "Op dit moment valt dat niet in te passen in Camilles drukke agenda. Als ze het ooit doet, wil ze zich goed voorbereiden en zo beslagen op het ijs komen. Het Songfestival is toekomstmuziek voor ons."

Meer nieuws

Meer nieuws

.