Junior Planckaert meldt verschillende medische klachten: “Doorloop onderzoeken”
PMN
Junior Planckaert meldt verschillende medische klachten: “Doorloop onderzoeken”
Foto: VRT - Thomas Geuens

Junior Planckaert zien we in ‘Château Planckaert’. Daar zien we ook zijn vriendin Pauline De Vos opduiken. De familie is nog steeds volop bezig met het renoveren van het kasteel.

Het leek opnieuw de goede richting uit te gaan met Junior Planckaert. Na zijn zwaar ongeval met de moto ging het opnieuw beter. Hij begon zelfs een carrière als racepiloot.

In juni vorig jaar ging het opnieuw mis voor Junior. Hij ging zwaar onderuit in de rally van Ieper. Daar bleef het niet bij. In november van dat jaar deed hij opnieuw mee aan een rally en crashte hij opnieuw.

“Net op het moment dat mijn rug hersteld was”, herinnert Junior zich in Story. “Gelukkig zonder erg, we zijn na een tijdje gewoon verder kunnen rijden.” Het leek dus allemaal wel mee te vallen.

Junior Planckaert doorloopt verschillende onderzoeken na medische klachten

Junior klaagt intussen toch van verschillende medische klachten. “Ik voel me nu toch al een tijdje niet helemaal honderd procent”, legt hij uit. “Er moet toch een lichte hernia ontstaan zijn in mijn nek.”

“Bovendien voel ik me vaak heel duizelig, mijn zenuwstelsel doet raar. Ik doorloop nu verschillende onderzoeken om te achterhalen wat er aan de hand is. Al zal het niets ergs zijn. Ik ben mobiel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.