Interview Gaan we vriendin van Junior ook in ‘Château Planckaert’ zien? Francesco Planckaert geeft antwoord
WVDS

Francesco Planckaert schrok toch even toen het nieuws over het programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ kwam. Zijn normaal vrij ingetogen broer zou plots zijn eigen show krijgen.

“Toen hij met het nieuws naar buiten kwam, was mijn eerste reactie: ‘Mannekeslief, waar ga jij aan beginnen?”, lacht Francesco. “Nu ik de afleveringen bekijk, vind ik het heel mooi gebracht. Respectvol naar iedereen en dat is het belangrijkste", vertelt Francesco aan showbizz24.

“Maar het doet hem echt goed, vind ik. Ik denk dat Junior in heel zijn leven nog niet zoveel tegen mij heeft gepraat als in het programma”, grapt Francesco. “Ik geniet van het programma en om hem bezig te zien. Hij geeft zich ook volledig bloot.”

Op de vraag of we de nieuwe vriendin van Junior binnenkort ook zullen te zien krijgen in ‘Château Planckaert’, heeft zijn broer onmiddellijk een antwoord klaar. 

“Dat is volledig Juniors beslissing, daar gaan wij ons niet mee bemoeien”, antwoordt Francesco. “Iedereen is vrij om te komen. Daar heb ik geen enkel probleem mee. Als het zo is, zoveel te beter. Dat wordt plezant.”

Bekijk het volledige interview met Francesco in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.