Een opvallende afwezige bij de 'Kastaars!': Dit is er aan de hand
LHX
Een opvallende afwezige bij de 'Kastaars!': Dit is er aan de hand
Foto: Play4

Zaterdag was het kruim van het Vlaamse tv-landschap allemaal aanwezig op de uitreiking van de 'Kastaars!'. Eén persoon ontbrak echter.

In de categorie 'beste tv-programma' waren 'De Verhulstjes', 'De Verraders', 'Down The Road' en 'Vrede op Aarde' genomineerd. Sven De Leijer, de presentator van dat laatste programma, was er echter niet bij om een eventuele prijs op te halen.

Soe Nsuki, zijn rechterhand, was er wél. Zij gaf tijdens een interview met Koen Wauters te kennen dat hij beter maar niet zou doorvragen naar de reden voor Svens afwezigheid. Die geheimzinnige uitspraak zette de kijkers aan het denken: er werd heel wat gespeculeerd.

Dat is voor niets nodig, zo blijkt. Aan Het Laatste Nieuws laat Sven weten dat hij gewoon op skivakantie is. "Niets spannends dus", klinkt het.

Zijn afwezigheid is achteraf gezien ook geen probleem geweest. Het was immers 'Down The Road' dat de felbegeerde 'Kastaar' in ontvangst mocht nemen. Dieter Coppens en zijn deelnemers gaven daarbij trouwens een ontroerende speech.

Meer nieuws

Meer nieuws

.