Château Planckaert Eddy en Christa Planckaert straks weer grootouders? Junior Planckaert heeft opvallend nieuws
COS
Eddy en Christa Planckaert straks weer grootouders? Junior Planckaert heeft opvallend nieuws
Foto: Instagram@devospauline

Pauline De Vos mag zich al een jaar lang een van de Planckaerts noemen. Sinds 'Junior op zoek naar de liefde' heeft ze een relatie met Junior Plankaert.

Pauline De Vos en Junior Planckaert hebben al een jaar een langeafstandsrelatie. Ze zien elkaar doorgaans alleen in het weekend, aangezien Junior pendelt tussen Frankrijk en de Ardennen en Pauline in Waregem woont en werkt.  Samenwonen is een plan voor de nabije toekomst.

Wat Eddy Planckaert en Christa Planckaert vooral willen weten: wanneer beginnen Junior en Pauline aan kinderen. "Mijn broer en zus zijn er vroeg aan begonnen, dus ze begrijpen niet waarom ik zo lang wacht. Maar op dat vlak ben ik het buitenbeentje van de familie", zegt Junior in Story. 

"Kinderen zijn voor de verre toekomst", benadrukt Junior. "Ik zie me de dag van vandaag nog niet aan kinderen beginnen. Niet alleen door alle miserie in de wereld, maar ik ben er ook nog niet klaar voor." Junior heeft nog veel doelen. Hij wil zich bijvoorbeeld bewijzen in de rallysport.

Aangezien Junior en Pauline nog niet samenwonen, zou een kindje natuurlijk praktisch niet haalbaar zijn. "Maar ik snap wel waarom mijn ouders naar een kleinkind verlangen. Voor hen is dat ook dé geruststelling dat het honderd procent goed zit tussen ons", aldus Junior Planckaert

Meer nieuws

Meer nieuws

.