Dina Tersago en Lies Vandenberghe willen wat kwijt aan Kobe Ilsen na eerlijke uitspraak over vaderschap
COS
Dina Tersago en Lies Vandenberghe willen wat kwijt aan Kobe Ilsen na eerlijke uitspraak over vaderschap
Foto: Play4

Kobe Ilsen is al bijna twee maanden de trotse papa van een zoontje. Verloofde Sara Vermassen beviel op 16 mei van Magnus.

Op Instagram deelde Kobe Ilsen een eerlijke bericht over het vaderschap. "Eerste weken waren schommelen tussen opperste geluk, besef van een verpletterende verantwoordelijkheid, heel hard zoeken naar een nieuwe balans in onze relatie en afscheid nemen van een oud leven", vertelde Kobe.

Volgens Kobe zat hij de afgelopen weken "absoluut niet" op een roze wolk. Hij heeft naar eigen zeggen heel moeilijke momenten gekend en momenten van vallen en opstaan. Maar hij ziet ook: "Het wordt mooier en mooier." Onder de foto krijgt Kobe veel mooie reacties te lezen.

"Schoooon", klinkt het bij Natalia, zelf mama van twee jonge kindjes. Ook kersverse mama Kat Kerkhofs is vertederd: "Zo cute!", zegt ze. "Prachtig! It's a hell of a ride, maar ook zooooo mooi", weet Dina Tersago. "En het wordt alleen nog maar leuker", benadrukt Lies Vandenberghe.

'Blind Getrouwd'-mama's Veerle Vandeneynde en Nuria Gilizintinova reageren ook. "Zo heerlijk eerlijk", zegt Nuria. "Ook al is het niet altijd even gemakkelijk, mama/papa zijn van zo'n klein wondertje is het mooiste dat er is! Genieten maar", aldus Veerle

https://www.instagram.com/p/Cf1yHiiIBSX/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.