Château Planckaert Bijzondere beelden van eerste glamping-weekend bij Planckaerts: Iluna Timmerman zorgt voor mooie verrassing
COS

De verbouwingen van het kasteel in Frankrijk gaan rustig verder voor de familie Planckaert. De familie heeft de handen ook wel vol met een ander project.

De verbouwingen van het kasteel zullen nog niet meteen achter de rug zijn. Om toch al gasten te kunnen ontvangen, startten Eddy Planckaert en co deze zomer alvast met een leuk projectje.

De Planckaerts schaften zich glamping-tenten aan en bouwden een gezellig vakantieoord voor het hele gezin op het kasteelterrein. Afgelopen weekend werden de eerste gasten ontvangen in Lurcy-Lévis.

Op Instagram deelt Stephanie Planckaert enkele beelden van afgelopen weekend. "Zóveel mooie mensen, zóveel mooie momenten, zóveel mooie woorden, zóveel appreciatie voor elkaar. Dat kan alleen maar resulteren in zóveel mooie foto’s", schrijft Stephanie erbij.

Voor één van die mooie momenten zorgde Stephanies oudste dochter Iluna Timmerman. Patrick, een van de glamping-gasten, deelde een prachtig filmpje. Iluna zong een nummer voor de gasten, terwijl ze zichzelf begeleidde op de piano. Mooi!

https://www.instagram.com/p/CgwK2oJIxEo/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CgpuUaYIRLd/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.