Kanye West is razend op celeb: “Wat een bemoeiziek mens is me dat”

door: PMN
Kanye West
Afbeelding bron: Tinseltown / Shutterstock.com

Joe Biden is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Hij liet huidig president Donald Trump en ook Kanye West achter zich.

Ja, ook Kanye West nam deel aan de presidentsverkiezingen. De 43-jarige rapper is overigens woedend op actrice Jennifer Aniston (51).

Vlak voor verkiezingsdag riep Jennifer iedereen op om op haar favoriet Joe Biden te stemmen. “Stem vooral niet op Kanye West”, was ook nog haar boodschap. “Geef je stem niet aan een clown als hem.”

Dat is bij Kanye in het verkeerde keelgat geschoten, zo schrijft TV-Familie. “Och, Friends was ook niet lollig”, reageerde hij in eerste instantie nog rustig.

Maar dat bleef zo niet. “Wat is die Jennifer een bemoeiziek men is me dat, zeg! Wat weet zij nu over mijn politieke capaciteiten?”

“Zij, een verwende ster uit Hollywood die het echte leven niet eens kent. Zij zegt dat ik een clown ben! Wat een vernedering!”

"Kanye is haatdragend en zal wraak nemen"

Hollywood houdt zijn adem in. “Reken maar dat hij wraak zal nemen”, klinkt het. “Net zoals hij ooit gedaan heeft met Taylor Swift.”

“Hij maakte die belachelijk in liedjesteksten en voerde hij zelfs als levensechte pop naakt op in één van zijn videoclips. Dit staat Jennifer nu ook allemaal te wachten. Kanye is haatdragend!”

Jennifer ligt er op haar beurt niet wakker van. "Pfff, die Kanye kan de boom in", zegt een vriendin van haar. "Dat hij maar doet wat hij wil."