Wauw! Metejoor heeft fantastisch nieuws over zijn zus Lisa dat hij met iedereen wil delen
COS
Wauw! Metejoor heeft fantastisch nieuws over zijn zus Lisa dat hij met iedereen wil delen
Foto: VTM

Metejoor brak in 2021 door met zijn nummer 1-hit '1 op een miljoen'. Sindsdien brengt de Kempense zanger de ene na de andere hit uit.

Metejoor heeft veel te danken aan één heel bijzondere persoon: zijn zus Lisa Van Rossem. Zij nam in 2016 deel aan 'The Voice van Vlaanderen'. Zij stelde Joris voor aan producer Hans Francken en zo ging de bal aan het rollen.

Metejoor kende de afgelopen twee jaar enorm veel succes. Vaak met duetten. Wanneer de artiesten in kwestie er niet bij kunnen zijn, kan Joris altijd rekenen op zijn zus. Zij treedt mee op als zijn vaste achtergrondzangeres en duetpartner.

Nu heeft Joris bijzonder nieuws over zijn jongere zus. "Nog niet zo heel lang geleden zongen mijn zus en ik dit duet", schrijft Metejoor op Instagram Stories. Hij heeft het over het nummer 'Schaduw', een cover van 'Shallow' uit de film 'A Star Is Born'.

(Lees verder onder het filmpje.)

Nadat Joris in 2016 uit de schaduw van zijn zus trad en zijn muziekcarrière lanceerde, is het nu Lisa die uit de schaduw stapt. "Vandaag dropt ze haar eerste single als 'LEEZ'", zegt Metejoor vol trots.

Lisa brengt als LEEZ het nummer 'Who Will Be There (it's me)' uit. "Denk dat het gaat over 'verstoppertje spelen' of zo", grapt Metejoor, die natuurlijk apetrots is op zijn zus. 

Metejoor over single van zus Lisa
Instagram @metejoor

Meer nieuws

Meer nieuws

.