Vrouw van Willy Sommers openhartig over samenleven met hem: “Gezegd dat hij afstand moet nemen”
Vrouw van Willy Sommers openhartig over samenleven met hem: “Gezegd dat hij afstand moet nemen”
Foto: Photonews

Normaal gezien zou Willy Sommers zo een vijftig keer op een podium hebben gestaan. Dit jaar stak corona hier een stokje voor, waardoor hij nu veel meer thuis is.

Willy Sommers moest in het begin toch even wennen aan de kale zomer door al die gecancelde optredens. Het viel zwaar voor de populaire zanger. Maar zijn gezin ziet het uiteindelijk als een voordeel. Ze brachten meer tijd met elkaar door dan ooit tevoren.

“We hebben weer samen moeten leren leven. Het was fantastisch, we zijn naar Damme gefietst, naar Sluis, naar het Zwin...dingen die we anders nooit doen. Bij slecht weer keken we films en zaten we alle vier in de zetel. Nog iets wat voor corona nooit was gebeurd”, vertelt zijn vrouw Cindy De Meyer in Het Laatste Nieuws.

“De rust die corona heeft gebracht was ook echt welkom, zeker voor Willy, die begin dit jaar nog een hartoperatie heeft ondergaan. Maar ik ben ook wel bang geweest voor hem, hoor. Door zijn leeftijd is hij een risicopatiënt. Ik heb hem toch gezegd dat hij afstand moet houden, maar dat is een hele moeilijke voor Willy.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.