Sean Dhondt over zijn relatie met Maithé Rivera: "Ik had het nooit gedacht"
COS

Sean Dhondt is al anderhalf jaar gelukkig samen met zijn vriendin Maithé Rivera. Recent gingen ze samenwonen in Tielrode.

Sean Dhondt heeft zopas zijn nieuwste single 'Gucci Champagne' gelanceerd. Dat nummer staat op zijn soloalbum. Op die plaat zullen we ook een heleboel nummers horen die over Maithé gaan. Zij is de inspiratie achter het album.

De liefde tussen Sean en Maithé is nog steeds erg groot. "Wij maken elkaar sterker als persoon", zegt Sean aan Het Laatste Nieuws. Ze delen natuurlijk veel interesses, maar ze inspireren elkaar ook om nieuwe dingen te ontdekken.

Maithé trekt haar vriend bijvoorbeeld mee in het sporten. "Ik had nooit gedacht dat ik op een koersfiets zou kruipen. Meer zelfs, vroeger was ik de persoon die dacht 'doe eens rustig, met jullie nerdige pakjes' als er een groep fietsers passeerde. Nu zit ik zelf op een fiets en vind ik het heel plezant."

Sean heeft op vlak van muziek dan weer wat bij Maithé teweeggebracht. Hij nam haar onlangs mee naar Graspop. Ze stond er mee te feesten en zagen haar op sociale media zelfs crowdsurfen. "Ze kan niet wachten om volgend jaar terug te keren", aldus Sean Dhondt in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.