Pauline Slangen uit stevige commentaar op Metejoor
LHX
Pauline Slangen uit stevige commentaar op Metejoor
Foto: Photo News

Op zaterdag 9 december vond in het Sportpaleis Qpop plaats, georganiseerd door Qmusic. Onder andere Metejoor en Pauline Slangen waren van de partij.

Tijdens Qpop bracht Metejoor onder meer een prachtig duet met Laura Tesoro. Het publiek kan dat wel smaken, maar van zijn opvallende gele outfit was niet iedereen fan.

Op de Instagrampagina van Qmusic is een filmpje te zien waarin Pauline Slangen, de zangeres die de eerste editie van 'Regi Academy' won, de kleedkamer van Metejoor binnen stapt.

Ze uit al meteen haar twijfels over zijn kleren. "Jij gaat met deze broek optreden?", vraagt ze hem. "Da's wel... een goed kleurtje, hé", probeert ze nog voorzichtig.

(Lees verder onder de post.)

Het is duidelijk: ze vindt zijn keuze om een jogging te dragen maar niets. "Ik hou meer van iets klassiekers", probeert ze hem van gedachte te doen veranderen. "Je staat hier wel in het Sportpaleis, hè. Je staat hier niet in je living."

Zelfs wanneer Metejoor een ander hemd voorstelt, is ze niet enthousiast. "Da's typisch bij mannen, die zien nooit of kleuren bij elkaar passen", klaagt ze.

Het lijkt erop dat Metejoor uiteindelijk tóch de kritiek van Pauline genegeerd heeft. Op het podium was hij immers te zien in zijn knalgele jogging.

Meer nieuws

Meer nieuws

.