Pat Krimson en Loredana erg ontroerd door (plus)dochter Troy op huwelijk
COS
Pat Krimson en Loredana erg ontroerd door (plus)dochter Troy op huwelijk
Foto: Instagram @loredanadeamicis

Vanaf nu zal Valentijnsdag voor Loredana De Amicis en Pat Krimson altijd een bijzondere betekenis hebben. Pat en Loredana gaven elkaar het jawoord.

"Een magisch moment op een romantische zonnige dag. Misschien wel onze grootste hit ooit. Samen uit, samen thuis vooral zoveel mogelijk SAMEN zijn. WE said yes", klonk het woensdag op de sociale media van Loredana De Amicis en Pat Krimson.

In het grootste geheim besloten Pat en Loredana te trouwen. Met de datum kwam Pat zelfs maar een maand geleden op de proppen. Het werd een zonnig huwelijk voor de wet in Zonhoven met achteraf een gezellig etentje met amper vijftien mensen.

Een dansfeest was er (nog) niet. "We hebben zelfs geen openingsdans gehad", bekent Loredana in Het Laatste Nieuws. "Het was gewoon een hele gezellige restaurantsetting met Ibiza-loungemuziek op de achtergrond en met de meest dierbare mensen rondom ons."

"Mijn ouders hebben hier en daar een traantje weggepinkt", geeft de zangeres toe. Bijvoorbeeld wanneer Troy, de 10-jarige dochter van Pat, haar zelfgeschreven speech voorlas. "Troy is heel blij voor mij en haar plusmama, vertelde ze. Dat is bijzonder fijn om te horen."

https://www.instagram.com/p/CorTY66IDrd/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.