Niels Destadsbader enorm aangegrepen door verlies: "Wat ga ik je missen, maat"
COS
Niels Destadsbader enorm aangegrepen door verlies: "Wat ga ik je missen, maat"
Foto: VRT MAX

Niels Destadsbader kennen we tegenwoordig vooral als zanger en presentator. Ooit zette hij ook stappen als musicalacteur; hij speelde Suske in de musical 'Suske & Wiske'.

Niels Destadsbader acteerde in 'Suske en Wiske De Musical' onder meer naast Ronald Van Rillaer, die in de huid van Lambik kroop. De Antwerpse acteur is zopas overleden op 70-jarige leeftijd, nadat hij recent ten val kwam en een hersenbloeding opliep.

Het overlijden van Ronald, die ook gastrollen had in onder meer 'Thuis', 'Familie', 'Spoed' en 'Zone Stad', heeft Niels enorm aangegrepen. Op Instagram Stories deelt Niels een fragment uit 'James De Musical'. Toen kwam Ronald - in Lambik-kostuum - vol lof over zijn collega en goede vriend praten.

a href=Niels Destadsbader/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a en Ronald Van Rillaer" class="figure-img" height="500" src="https://showbizz24.be/images/cache/750x500/images/2023-07-11/niels-ronald-insta-niels-destadsbader-breed.png" srcset="https://showbizz24.be/images/cache/750x500/images/2023-07-11/niels-ronald-insta-niels-destadsbader-breed.png" width="750" /> a href=Niels Destadsbader/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a/a en Ronald Van Rillaer" width="750" height="500" />
Instagram @niels_destadsbader

"Veel te vroeg. Wat ga ik je missen, maat", schrijft Niels bij het fragment. Het einde van het fragment plaatst Niels op Instagram met een pakkend bericht. "Lieve Ronald, 15 jaar geleden gaf jij me de kans om jouw Suske te zijn. Om mijn dromen waar te maken en op een podium te staan."

"Ik verlies een collega, maar vooral een goeie vriend. Eentje op wie ik altijd kon rekenen als het nodig was. Iemand met een kritische mening, maar een peperkoeken hart. Ik ga je missen, Bikske. Bedankt om er te zijn", aldus Niels. Sterkte aan alle dierbaren van Ronald

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niels Destadsbader (@niels_destadsbader)

Meer nieuws

Meer nieuws

.