Natalia op de vingers getikt door haar volgers: "Je gaat het jezelf nooit vergeven"
COS
Natalia op de vingers getikt door haar volgers: "Je gaat het jezelf nooit vergeven"
Foto: GoPlay

Natalia, haar partner Frederik en dochtertje Bobbi-Loua hebben een fijn weekend achter de rug. Ze trokken voor de verjaardag van Bobbi-Loua op 21 maart.

Voor Bobbi-Loua's verjaardag is er eerst nog iets anders te vieren: vaderdag. "Vandaag vieren we de papa van mijn kindjes... Want papa's zijn the best. Gelukkige vaderkesdag aan mijn liefje en alle andere superpapa's met superkrachten!"

De schattige Bobbi-Loua lokt veel reacties uit bij Natalia's volgers. Al wordt de zangeres ook meermaals op de vingers getikt. "Super, maar je zet ze best goed vast in een rijdende auto", klinkt het. "Het is een dotje, maar ik zou toch haar autogordel veilig aandoen."

"Meid, je gaat je jezelf nooit vergeven als je meisje door het raam vliegt, omdat je haar gordel niet juist hebt aangedaan", lezen we nog. "Ik wil echt niet de mamamaffia uithangen, maar hoe je Bobbi-Loua hier vervoert, is echt niet veilig."

Ook de autostoel is volgens velen niet correct. "Ze hoort zelfs nog in de autostoel met 5-puntsgordel", merkt iemand op. Natalia reageert meteen: "Voor dezen die me onderschatten, ik kende de comments al voordat ik dit postte... Maar wat was het een mooie dag, seg!"

https://www.instagram.com/reel/Cp-g-ZMovko/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.