Natalia haalt woedend uit: "Jullie zouden je moeten schamen!"

door: COS
Natalia in 'The Voice'
Afbeelding bron: VTM

Afgelopen weekend kwam aan het licht dat er jarenlang sprake is geweest van grensoverschrijdend gedrag in 'The Voice of Holland'. Er werd meteen beslist de uitzendingen op te schorten.

Het nieuws zorgt voor geschokte reacties in Nederland. En ook in Vlaanderen wordt verontwaardigd gereageerd. VTM, waarop 'The Voice van Vlaanderen' wordt uitgezonden, laat weten de praktijken in 'The Voice of Holland' te veroordelen.

"De zender benadrukt dat er geen enkele link is met de productie in Nederland. 'The Voice van Vlaanderen' wordt gemaakt door een Vlaamse producent", zegt Cathérine Moerkerke in 'VTM Nieuws'.

"De kandidaten worden hier achter de schermen ook goed begeleid in een veilige en respectvolle omgeving", klinkt het nog bij VTM. Daar kan Natalia, al jaren coach, het alleen maar eens mee zijn. "Pluimen voor onze begeleiding achter de schermen", schrijft ze op Instagram Stories.

Natalia wil nog kwijt trots te zijn op 'The Voice van Vlaanderen'. Naar 'The Voice of Holland' haalt de zangeres dan weer erg scherp uit. "Jullie zouden je moeten schamen", aldus een verontwaardigde Natalia.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Natalia over 'The Voice van Vlaanderen'
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic
Natalia over 'The Voice of Holland'
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic